Politika privatnosti

Hvala vam što posjećujete našu internet stranicu. Uvažavamo vašu privatnost i želimo vas informirati o načinu prikupljanja, upotrebe i otkrivanja osobnih podataka koji se odnose na posjetitelje naše stranice.

Prikupljanje osobnih podataka

Prikupljamo samo one osobne podatke koje nam dobrovoljno pružate putem obrasca za kontakt, prijave na newsletter ili drugih sličnih obrazaca na našoj stranici.
Moguće je da automatski prikupljamo određene podatke, kao što su IP adresa, vrsta preglednika, jezik, datum i vrijeme pristupa stranici. Ti podaci koriste se u svrhu analize posjećenosti i poboljšanja iskustva korisnika.

Upotreba osobnih podataka

Osobni podaci koje prikupljamo koristit će se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni, kao što su odgovor na vaš upit, slanje newslettera ili pružanje traženih usluga.
Vaše osobne podatke nećemo dijeliti, prodavati ili iznajmljivati trećim stranama, osim ako za to dobijemo vaš pristanak ili smo zakonski obvezni to učiniti.

Zaštita osobnih podataka:

Poduzimamo razumne sigurnosne mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od gubitka, zloupotrebe, neovlaštenog pristupa ili otkrivanja.
Vaši osobni podaci bit će pohranjeni samo onoliko koliko je potrebno za postizanje svrhe za koju su prikupljeni, ili onoliko koliko to zahtijeva važeći zakon.

Kolačići (Cookies):

Naša stranica može koristiti kolačiće (cookies) radi poboljšanja funkcionalnosti i pružanja boljeg korisničkog iskustva.
Možete odabrati da prihvatite ili odbijete kolačiće putem postavki preglednika. Odbijanje kolačića može utjecati na neke funkcionalnosti stranice.

Poveznice na treće strane:

Naša stranica može sadržavati poveznice na web stranice trećih strana. Ne preuzimamo odgovornost za politike privatnosti ili prakse tih stranica te vas potičemo da pročitate njihove politike privatnosti.

Pristanak:

Korištenjem naše internet stranice izričito pristajete na prikupljanje, upotrebu i otkrivanje vaših osobnih podataka u skladu s ovom politikom privatnosti.

Izmjene politike privatnosti:

Povremeno možemo ažurirati ovu politiku privatnosti kako bismo odražavali promjene u načinu na koji obrađujemo osobne podatke ili zbog promjena zakonskih zahtjeva.
Svaka ažuriranja politike privatnosti bit će objavljena na ovoj stranici, stoga vas potičemo da redovito provjeravate promjene.
Nastavkom korištenja naše stranice nakon ažuriranja politike privatnosti smatrat će se da ste pročitali, razumjeli i pristali na novu politiku privatnosti.
Ako imate bilo kakva pitanja ili zabrinutosti vezane uz našu politiku privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem informacija za kontakt dostupnih na našoj stranici.